2015. szeptember 26., szombat

73. fejezet

Sziasztok

Most sikerült időben befejezni a részt. Lirinek ugyan azt írtam a mostani részben kiderül ki volt a harmadik pasas, de sajnos odáig még nem jutottam el. Tovább gondoltam ugyan,d e túl vontatottra sikerült volna, szóval nem akartam erőltetni a dolgot.
Szóval jó olvasást mindenkinek.
XoXo


Robert forró teste tekeredett rám. Izzadva ébredtem fel, zihálva, lüktető szívveréssel. Furcsa álmom volt, aminek már csak az érzése maradt meg bennem. Elveszett az emléke valahol a tudatom legmélyén. Lefejtettem Robert kezét magamról, és kicsusszantam lába alól. Magamra húztam egy földön  heverő pólót, belebújtam a házicipőmbe, és a nappaliba mentem. Tompa fényt kapcsoltam. Álmos voltam még ahhoz, hogy hirtelen fénynek tegyem ki magam.  Az első, amit észrevettem, az Melanie laptopja volt, ami a dohányzó asztalon pihent. Lassan, nesztelenül sétáltam be a szobájába, hogy megnézhessem hazaért e már. Melanie, és Taylor ölelkezve aludtak, így amilyen halkan jöttem be, olyan halkan távoztam is. Felnyitottam Mel laptopját, és bepötyögtem a Google keresőbe az első dolgot, ami eszembe jutott. Jasmine Tohmpson, Terapeuta, Manhattan. Fiatal nő képét dobta ki a kereső. Hosszú barna haja, kellemes mosolya volt. Rákattintottam a Wikipédiára, és már pont belekezdtem volna a nő tanulmányozásába, mikor mozgást hallottam meg a szobák irányából. Ijedten ugrottam fel a kanapéról, de, amint beazonosítottam Melanie sziluettjét, megnyugodtam.

-          Milla. - ejtette ki döbbenten nevem
-          Szia. - mosolyogtam rá, és, amint odaült mellém, szorosan öleltem át őt. Annyira távolinak tűnt a barátságunk. Annyi minden történt ez alatt a pár hónap alatt, hogy éveknek tűnnek a vele megélt élmények.
-          Olyan jó, hogy itthon vagy. - mormolta hajamba
-          Igen, már nekem is hiányzott. - válaszoltam. - Hiányoznak a beszélgetéseink. - folytattam
-          Nekem is. Nem akartalak terhelni ezekkel a dolgokkal. A kórházban, és aztán apukádnál...
-          Igen, tudom.
-          Én csak szerettem volna veled lenni, de egyszerűen nem tudtam. Nem tudtam mit mondhatnék a kórházban. Hogy álljak ehhez az egész, hiszen...hiszen majdnem megöltek.

Melanie elkeseredett hangja, megcsuklott, amint kiejtette az utolsó szót. Szemei könnybe lábadtak, szája széle kissé legörbült.

-          És, annyira veled akartam lenni, de Daniel mindent tönkre tett.
-          Hé, egy cseppet sem  haragszom rád. - ráztam meg fejem. - Inkább én érzem rosszul  magam, amiatt, hogy csak magammal foglalkoztam. Minden csak Robertről szólt,  nem szabadott volna engednem, hogy eltávolodjunk egymástól. - haraptam alsó ajkamba
-          Jaj, barátnőm. - ölelt át Mel, én pedig úgy fogadtam az ölelést, mint egy meleg, puha takarót

Hosszasan beszélgettünk. Nyoma sem volt az álmosságunknak. Az éjszaka valahogy különös varázst nyújtott az együttlétünknek. Bensőségessé tett minden szót, minden mozdulatot. Mindent elmeséltünk egymásnak. Igaz, állítása szerint az ő egyetemi élete unalmas, az én kalandos, gyilkosos, vad szexszel megfűszerezett életemmel szemben, de én ittam minden szavát. Beleéltem magam a Taylorral való kapcsolatába, az egyetemi bulik hangulatába, a vizsgák drukkjába. Erre vágytam én is. Átlagos problémákra, átlagos pasira, átlagos életre. Ebben a pillanatban, sóvárgás töltött el a hétköznapi emberek élete   után. És a sóvárgással együtt, a bűntudat is megjelent bennem, amiért szeretném, ha Robert is épp olyan lenne, mint Taylor.

Miután kiveséztük Mel napjait, nekem is mindent el kellett árulnom. Ami azt illeti, nem volt szükség arra, hogy Melanie harapófogóval húzza ki belőlem a szavakat. Ömlött belőlem az a rengeteg emlék, ami az utóbbi időben színesítette az életem. És kicsit könnyebbnek is éreztem magam, miután megszabadultam az egyedül cipelt terheimtől. Mindent kitálaltam Melanienak. Minden szaftos, mocskos, félelmetes részletet....és jól esett. Annyira jól esett. Meanie pedig nem tett mást, csak figyelt, és válaszolt, ha választ vártam tőle. Megértett. Erre volt szükségem. Hajnali három volt, mire felnyitottam a laptopja tetejét, és megmutattam a terapeuta adatlapját, majd együtt böngésztünk végig a Wikipédia oldalát.

-          És most? - nézett rám Melanie összevont szemöldökkel
-          Ki akarom deríteni ki a harmadik. - válaszoltam elszántan
-          Akkor tudod, mit kell tenned. Hívd fel a dokit, és menj el hozzá. - reagált épp úgy, mintha  csak a reggeli receptjét sorolná el
-          Félek. - remegett meg hangom
-          Csak magadra számíthatsz ez ügyben. A pasid féltékenységi ügyet csinál ebből. De, neked nem erre van most szükséged. Tiszta sor, miért vannak ezek a rémálmok. - rántotta meg vállait Mel. - Ha akarod én, elkísérlek.
-          Megtennéd?
-          Hát persze. Mostantól úgy tapadok rád, mint légy a papírra. - nevette el magát, és kezébe vette a telefont, majd felém nyújtotta. - Hívd fel.
-          Most? - kérdeztem döbbenten. - Éjjel három óra van.
-          Hangpostáról hallottál már?
-          Oké. - sóhajtottam fel, majd kivettem a telefont kezéből, és tárcsázni kezdtem
A kolléganőmre, Leára hivatkoztam.  Miután letettem a telefont, megkönnyebbültnek éreztem magam. Megtettem az első lépést afelé, hogy megtudjam, mit próbál elmondani nekem a tudatalattim már hetek óta, és ez felszabadító érzés volt. Elmondtam neki, hogy a pénz nem számit, akármennyit képes lennék megfizetni az információért. Persze, eszem ágában sem volt Robert pénzét költeni, volt elég pénzem a számlámon. Épp lecsuktam a laptopot, mikor Robert halk hangját hallottam meg.
-          Bébi, mit csinálsz?
-          Szia. - fordultam meg, hogy válaszolhassak. - Ühm, Melanieval beszélgetek.
-          Szia. - mosolyodott el sokat sejtetően Mel. Robert némán intett Melnek, majd újra rám nézett
-          Gyere vissza. Szeretnék hozzád bújni.
-          Máris megyek. - bólintottam

Robert visszacammogott a hálóba. Mel pedig alig tudta letörölni az idétlen mosolyt az arcáról, ami az óta ült rajta, mióta meglátta Robert meztelene testét. Igen, teljesen meztelen volt.
-          Abszolút nem zavarta, hogy itt vagyok. - kuncogta el magát Mel
-          Engem azért zavart kicsit. - néztem Melre dühösséget színlelve

Mindketten nevetésbe törtünk ki, majd puszit nyomtunk egymás arcára, és jól eső érzéssel távoztunk szobáinkba. Robert álmatagon ölelt szorosan magához. Kiskifli-nagykifli pózt vettünk fel, majd engedtem, hogy a 23. bárány számolása után, újra visszasüllyedjek az áldott tudatlanság állapotába. 
*

Csókok ébresztettek. Robert ajkai tapadtak a gerincem különböző pontjaira. Megfeszültek izmaim a csiklandós, és egyben bizsergető érzésre. Robert ujjai csípőmre markoltak rá, miközben ő elégedetten mordult fel. Fenekemmel éreztem mereven álló férfiasságát. A fejem mámor öntötte el, sürgető vágyakozás, ami ölem bizsergésével zárult. Ujjai gerincem mentén fúródtak belém.
-          Mit csinálsz? - sóhajtottam fel, attól a fantasztikus érzéstől, amit okozott
-          Masszírozlak. - válaszolt, elégedettséggel hangjában, és fogaival megcsípte fülcimpám. Folytatta gerincem körüli masszírozását
-          Ez nem csak masszírozás. - nyaltam meg alsó ajkam
-          Sokan nem tudják, hogy a gerinc környéke is egyike az erogén zónáknak.
-          Istenem! - sóhajtottam fel, ahogy ujjai lapockám környékére fúródtak
-          Akarlak, bébi. - lehelte fülembe
Keze újra csípőre csúszott, onnan pedig szeméremdombomra, majd csiklómra. Gyengéden masszírozott, én pedig testének feszültem. Szerettem érezni, ahogy teste a hátamhoz ér. Ujjai belém fúródtak, és gyorsan mozogtak bennem. Elégedett morgást hallottam fülemnél, a következő pillanatban pedig már Robert szitkozódását. Csak már miután elhúzódott tőlem, vettem észre, hogy  a telefonja cseng. Eltartott pár  másodpercig, mire képes voltam magamhoz térni abból  a kéjtől elvakult állapotból, amit okozott.
-          Ki az? - néztem rá ködös tekintettel
-          A Pattinson vállalattól hívnak, ezt fel  kell vennem. - mormolta dühösen, és felült az ágyra, majd beszélni kezdett

Én is felültem az ágyra, és egy nagy sóhaj kíséretével együtt, meggyőztem magam a reggeli teendők elkezdésére. A zuhany alá álltam, Robertet a szobában hagyva. Nem húztam sokáig az időt, korgott a gyomrom, és már alig vártam, hogy magamba tömhessek valamit. Köntösbe bújtam, amint végeztem, és papucsot húzva, kimentem, hogy csatlakozhassak Melaniehoz. Melanie épp kávét töltött magának, mikor beléptem a konyhába. Süt bacon, tojás, és pirítós illata keveredett a lakásban. Taylor a tűzhely előtt állt, és alsónadrágon kívül nem igen viselt mást. Feszes feneke pont szemeim elé tévedtek, amint leültem az asztalhoz.

-          Hogy aludtál? - mosolygott Mel. Egy pohár kávét tett elém
-          Jól, és te? Ühm, vagyis ti? - vigyorogtam rá idétlenül, és belekortyoltam a meleg kávéba
-          Mit a bunda. - kuncogta el magát Mel
-          Te is eszel tojást? - fordult felém Taylor
Fantasztikusan kidolgozott testének látványától még a kávé is félreszaladt. Prüszkölve köptem ki a kávét, miközben alig bírtam levenni a szemem a bronzbőrű szuperhősről, aki épp a szalonnával, és tojással  megrakott tányért fogta előttem.
-          Milla, miden oké? - veregette meg hátam Mel, és Taylor is lerakta a tányért ijedtében
-          Igen, khm, igen. - krákogtam

Miután sikerült visszanyernem az önuralmam Taylor társaságában, nekiláttam én is a reggelinek. Mindenből vettem, amit Mel az asztalra tett. Púposra raktam a tányérom, és, azon voltam, hogy minél hamarabb eltüntessem róla az ételt.
-          Ühm, jut eszembe, neki kellene állnunk megszervezni a anyu leánybúcsúját. - bökte oda Melanie, mialatt pirítóst tördelt el
-          Már most? Még csak azt sem tudom, mikor lesz az esküvő. - feleltem, cseppet sem elrejtve lepődöttségemet
-          Március  1. - hadarta el Mel, de, mindeközben valahogy elfelejtett rám nézni
-          Március 1? - hőköltem hátra a közeli időpont hallatán. - Ezt mégis, mikor tudtad meg?
-          Milla, Daniel el akarta mondani, de, nem igazán volt lehetősége rá.
-          Persze, mert a találkozásaink nem szólnak másról, mint a veszekedésekről. - morogtam dühösen
-          Milla, azt gondolom, erről nem Daniel tehet. Próbálj túllépni a dolgon, és egyszerűen csak velük örülni. - szólt közbe Taylor 
-          Na, neked, meg pont semmi közöd nincs a dologhoz. - böktem felé a levegőbe mutatóujjammal
-          Mi lenne, ha most berekesztenénk a témát? - szólt közbe Mel vörös arccal. - Milla, kérlek, emészd a dolgot, és hívj, ha van valami a dokival. - hadarta  el,  majd felállt az asztaltól. - Indulnunk kellene, ha még fel akarunk menni a cuccaidért.
-          Oké. Indulhatunk. - helyeselt Taylor, és bekapta a villáján lévő tojást. - További jó étágyat Milla.
-          Kösz. - mormoltam feszülten, bár, ez cseppet sem zavarta. Ugyanúgy az arcán maradt az az idétlen vigyor, amit állatában visel.

A mosogatóba tettem a poharam, és a tányérom. Épp megfordultam, mikor Robert belépett a konyhába. Öltönyt viselt, de nem azt, amiben tegnap itt maradt. Kezdek már hozzászokni ahhoz, hogy neki mindig mindenhol van ruhája. Mintha egy igazi bűvész volna, aki akárhol, és akármikor képes volna elő rántani egy garnitúra ruhát,ami még ráadásul jól is áll neki.

-          Mindenki elment már? - vonta össze szemöldökét Robert
-          Igen, talán egy perce sincs, hogy elmentek. - bólintottam
-          Eszel? - néztem a maradékra, ami az asztalon pihent
-          Csak egy bögre kávét iszom. - legyintett Robert, és a pulthoz sétált, hogy kávét töltsön magának. - Sajnálom, hogy nem tudtuk befejezni, amit elkezdtünk. - mosolygott rám, miközben úgy nézett rám, mintha épp a bugyim igyekezne leolvasztani. Közel hajolt hozzám, hogy megcsókolhasson. Gyengéden toltam el magamtól.
-          Igen, és most már nincs is időnk rá. - mosolyogtam rá. - Idd meg a kávéd, én addig elpakolok.
-          Kényelmesebb volt, mikor, a pincér elvitte a tányérokat, nem gondolod?
-          Nem okoz fáradtságot, igazán. - ráztam meg fejem. - Ami azt illeti, azon gondolkodtam, mi lenne, ha ide költöznél, míg meg nem találjuk a házunkat. - mosolyogtam rá

Robert mély levegőt vett, még  a szája is tátva maradt. Úgy tettem, mintha nem látnám a dolgot, és a kezembe vettem a reggeli maradékát, és kinyitottam a hűtő ajtaját. Lehajoltam, hogy helyet keressek a hűtőben, de, amint megéreztem a tojás szagát, megfordult a gyomrom. Szám elé kaptam a kezem, és nem foglalkozva a tányérral, a fürdő felé rohantam. A tojás émelyítően büdös szaga lepte el az orrom, és minden érzékszervem. Felrántottam a WC ülőkét, és engedtem, hogy kiáradjon belőlem, az a rengeteg emésztetlen étel, amit magamba tömtem. De, a tojás, az a büdös tojás szag mindent belepett. Görnyedve álltam a WC előtt. A hideg rázott, és teljesen kimerített az erőlködés.

-          Kamilla. - hallottam meg Robert elgyötört hangját. - Már megint rosszul vagy. - állapította meg
-          Ne, nem kellene  ezt látnod. - sóhajtottam fel
-          Bébi. - szólított  meg újra, ezúttal már a hátam mögül
-          Menj, várj meg odakinn. - motyogtam orrom alatt, és kezemmel igyekeztem elhessegetni
-          Melletted a helyem. - felelte, és a hátam kezdte el simogatni

Robert végig mellettem térdelt, abba a méregdrága öltönyébe, ami  legalább kéthavi fizetésem kitette. A hátam masszírozta, és valahányszor felnyögtem, csitítgató hangot adott ki, és ha lehetett még jobban simítgatott. Remegő kézzel nyúltam fel a tartájhoz, hogy vízzel öblítsem le a wc-t. Nejlon zacskóhoz ért a kezem, amit automatikusan megfogtam. Elhűlve néztem a rózsaszín zacskót, amire az Always szó volt rárajzolva. Robert felállt, és hátrébb lépett.

-          Azt hiszem szükségünk lesz egy tesztre. - mormoltam a betétes zacskót vizsgálgatva
-          Ne, ne csináld ezt velem. Ez nem jó vicc. - rázta meg fejét
-          Nem viccelek Robert. - emeltem fel fejem, hogy ránézhessek. - Egy hete késik a menstruációm. - folytattam egy gyors fejszámolás után
-          A kurva életbe. - sziszegte dühösen, és a fürdő ajtajába bokszolt. Ijedten estem a fenekemre. Meglepett, és megijesztett a reakciója. - Mondtam, hogy ne csináld! Mondtam, hogy állj le! A rohadt életbe Kamilla! - ordított felém, már-már vérbeforgó szemekkel. - Nem lehetsz terhes!
-          Én, én azt hittem, te is akarsz gyereket. - bámultam rá
-          Persze, majd évek múltán, de nem most! Ez, ez most kurvára nem fér bele!
-          Hallod, mit beszélsz? - kérdeztem dühösen
-          Elmegyek egy kibaszott tesztért! - morogta, és aztán úgy viharzott el, hogy, ha lehetséges volna, még a levegő is porzott volna utána

Sokkos állapotban ültem a kövön, és bámultam magam elé. Nem a terhesség gondolata rémisztett meg ennyire, hanem Robert viselkedése. Sosem gondoltam volna, hogy így fog reagálni. Hisz, még csak nem is biztos, hogy az vagyok. Ha csak a gondolatától kiborul, mit tesz akkor, ha ezek a gondolatok már tényekké válnak? Egyet tudtam csak, nem akarom megtudni. Nem akarom az ordibálását hallgatni. A szobába rohantam, és felöltöztem. Mentolos cukorral helyettesítettem  a fogmosást, és nyakamba vettem Manhattant, hogy elbújhassak az elől az ember elől, akit a világon mindennél jobban szeretek.  Kezembe vettem a mobilom, miközben a lépcsőn rohantam lefelé. Melaniet akartam hívni, de  a telefonon lévő üzenet eltérített a szándékomtól. Rányomtam a villogó borítékra, és a fülemhez emeltem a mobilt.

Önnek egy új üzenete érkezett. A sípszó után meghallgathatja az üzenetet.

-          Jó reggelt Miss. Pintér. Megkaptam az üzenetét, és jó hírem van, ma este hétkor tudnám önt fogadni az irodámban. Kérem, jelezzen vissza erre a számra, ha önnek is megfelel. Amennyiben nem tud eljönni, megbeszélünk egy új időpontot.
Köszönettel Jasmine Thompson

Azonnal visszahívtam, és beleegyeztem az időpontba. Melaniet is felhívtam, és megbeszéltem vele, hogy az ebédszünetben találkozunk, és mindent megbeszélünk személyesen. A mai nap történései több szempontból is sorsfordítóak lehetnek számomra. Abban reménykedem, hogy ma végre megtudhatom, ki volt a harmadik fél. A harmadik ember, aki az életem tönkretételét tűzte ki célul. És, a mai nap fog kiderülni valóban terhes vagyok e. Hasamra csúsztattam tenyerem, és megsimítottam. Meleg érzés töltött el attól a gondolattól, hogy él bennem egy is ember. És tőle van...Roberttől. Még, ha ő nem is akarja úgy ezt a kicsit, mint én.

Nem volt szándékomban teherbe esni, de soha nem tudnék megválni tőle, ha mégis csak jönne.
Szeretem őt. Szeretem a gondolatát annak, hogy esetlegesen kismama vagyok.   

2 megjegyzés:

 1. Sajnos most csak később tudtam elolvasni a szokottnál mert gyakorlatom van szinte mindig. De meg kell hagyni igazán jó rész volt egyszerűen fantasztikus. :D

  Az utolsó részlet engem kicsit elbizonytalanít abban hogy terhes-e mi van ha nem, mi van akkor ha csak ez a sok stressz ami éri arra reagál így. Persze Robert biztosan harcolna érte attól hogy most így reagált, de benne van abban a bizonyos pakliban hogy nem is terhes csak ez a sok stressz és hogy meg akarták ölni.

  Kíváncsian várom már a következő részt, egyre izgalmasabbnak ígérkezik megint. :D

  VálaszTörlés
 2. :D Györgyi, képzeld, én is olyan vagyok, mint te. Minden nap többször felnéztem a blogra, hogy írtál e kommentet :D
  És, nagyon örültem, hogy írtál ;)
  Pénteken hozom a friss részt, már meg is írtam ;) Jó lesz !
  XoXo

  VálaszTörlés